Gruppresor till Indien, Nepal Bhutan & Sri Lanka

Swed-Asia Travels gruppresor till Indien, Nepal, Sri Lanka och Bhutan är personliga och rika på  upplevelser. Med unik kunskap, små grupper, svensk färdledare och personlig servcie vill vi att din resa skall bli en upplevelse för livet... "Välj" i menyn för aktuella gruppresor och kontakta oss för dialog eller bokning!

Gruppresa till Indien Nepal Bhutan Unika möten i Assam - Foto: T Wallén på resa med Swed-Asia Travels

Resor med unika möten i små grupper...

Svensk färdledare och lokala guider medföljer på Swed-Asia Travels gruppresor. På de safarivistelser vi anordnar ingår alla måltider och boende enligt uppgift i program samt inträden, parkavgifter och tillstånd som erfordras. Bokar du en vandring i Himalaya med Swed-Asia Travels så ingår alltid guide och bärare. Vi bokar gärna din internationella flygbiljett men lämnar även öppet för dig att boka eget flyg.

Som resenär får du översänt ett utförligt Dag för Dag program och löpande viktig & intressant information om resmålet liksom en checklista på vad som är bra att ha med under resan. Innan avresan inbjuder vi alltid till ett informationsmöte på vårt "högkvarter" i Strängnäs där vi tillsammans går igenom resan. Samtliga våra gruppresor innehåller spontana stopp och genuina möten "utmed vägen"..   Kontakta oss för Intresseanmälan eller bokning!

Gruppresor med Swed-Asia Travels

Gruppresa till Bhutan Kjell & Tina leder er fram i Indien - Foto: på resa med Swed-Asia Travels

Gruppresor till Indien, Nepal och Bhutan

För personlig service & information ring 0152-181 82 eller 08-345 786

Boka gruppresa

Här gör du en intresseanmälan eller bokar din resa med Swed-Asia Travels

Finner du våra resor intressanta men att inte datum passar dig... kontakta oss för information om liknande-, eller nästa resa

Kunder berättar

Ta del av våra resenärers kommentarer

Skräddarsydd resa

Med våra lokala guider, transporter och arrangemang med personlig service gör vi din resa unik. Kontakta oss för "din egen resa"

Bildgalleri

Se vårt eget bildgalleri

Nyheter

Till nyhetsarkivet »