Resor och coronaviruset..

UDs reseinformation

Folkhälsomyndighetens information

Swed-Asia Travels följer utvecklingen av Coronavirusets spridning liksom Utrikesdepartementets rekommendationer och Folkhälsomyndigheters uppdateringar. Omvärldsläget förändras snabbt och många länder inför med kort varsel olika typer av åtgärder och restriktioner för att begränsa smittspridningen.

Information om Bhutan 03 juni 2020: För att undkomma coronaviruset är Bhutans gränser helt stängda (främst) fram till september månad. Inga resenärer liksom indiska och nepalesiska arbetare släpps in i landet. Tidigt fann man två smittbärare i Bhutan vilka var turister som snabbt fick lämna landet. Därefter har ingen smitta rapporterats.

Uppdaterat i Indien den 14 maj 2020: Vissa tåglinjer inom landet har öppnas och vissa inrikes flyglinjer öppnas från den 18 maj.

Uppdaterat 13 maj 2020: Svenska UD beslutar att förlänga avrådan för icke-nödvändiga utrikesresor till alla länder fram till den 15 juli i år. Regeringen avråder även från längre bilresor inom Sverige än 1-2 timmars sträcka från den egna bostaden, samt att undvika kollektivtrafik om möjligt.

Uppdaterat den 14 april 2020: Med anledning av den omfattande spridningen av coronaviruset och den osäkra situationen som råder för resande, beslutade UD den 14 april att förlänga sin avrådan från icke nödvändiga resor till alla länder att gälla fram till den 15 juni 2020.

Svenska UD avråder nu från alla resor som inte är nödvändiga. De länder Swed-Asia Travels är specialister på (Indien, Nepal, Bhutan och Sri Lanka) har tillfälligt stängt sina gränser och utfärdar därför inga visum för turister.

Res inte nu! Däremot hoppas vi att du som resenär vill planera din resa för hösten, vintern eller nästa år med Swed-Asia Travels. Kontakta oss därför gärna för dialog eller en intresseanmälan för din kommande resa. Inga anmälningsavgifter tas ut av Swed-Asia Travels under rådande situation och du avbokar kostnadsfritt. Vi uppdaterar våra kunder kontinuerligt med besked om planerade resor.
Följ även uppdateringar på Facebook (Swed-Asia Travels) eller löpande på www.swedasia.se

Kontakta oss för planering eller med frågor

PRISRESERVATION: Vi på Swed-Asia Travels reserverar oss för angivna priser på planerade gruppresor vi marknadsför på vår hemsida... Ingen vet idag konsekvenserna av coronapandemin gällande prisläget på flygbiljetter eller valutakurser. PRISER du nu ser på våra resor är baserade på valuta- och prisläget före coronakrisen och kan inte garanteras. Så snart reseläget är normaliserat kommer vi att uppdatera samtliga priser och personligen kontakta kunder som nu prelimnärbokar plats på våra kommande gruppresor eller individuella resepaket.

Släpp inte din resedröm... planera med oss!

Gruppresa i Indien med Swed-Asia Travels Kjell & Tina, Swed-Asia Travels i Corbett nationalpark Indien

Res inte nu - men släpp inte dina resedrömmar...

Swed-Asia Travels siktar framåt med målsättning att genomföra höstens och kommnde vinters planerade resor - där vi gärna ser dig som resenär! Släpp inte dina resedrömmar! Planera din resa för 2020-2021 tillsammans med oss på Swed-Asia Travels.

Ingen anmälningsavgift

Som situationen är nu kan du anmäla dig till våra resor utan att förbinda dig. Du betalar ingen anmälningsavgift i nuläget. Vi anpassar oss efter UDs reserekommendationer, paketreselagen och läget i de länder vi har resor till. Varje enskild resenär får uppdaterad information av oss.

Våra gruppresor

Se våra kommande gruppresor för 2020-2021

Vi skräddarsyr

Vi skräddarsyr din egen resa till utvalda distinationer. Kontakta oss för mer information

Nyheter

Till nyhetsarkivet »