Tiger & yoga i Bandhavgarh

"Tiger- och fotosafari i Indien" - 06 dagar

Den här resan tar dig till hjärtat av det vilda Indien, till Bandhavgarh nationalpark i delstaten Madhya Pradesh. Här i Bandhavgarh anses den största populationen av bengalsik tiger finnas av alla nationalparker i Indien, och platsen klassas som ett av världens bästa reservat för ”Royal Bengal Tigers”.

Vi bor tre nätter på "Monsoon Forest Lodge" en unik Eco-Lodge med charmigt möblerade tält och traditionellt byggda hus av lera. Utöver tillgång till goda måltider, fantastisk service och moderna jeepar har du under vistelsen även möjlighet till yoga och meditation mellan safariturerna. Boka din plats

Tigersafari i liten exklusiv grupp

Resa till Indien med Swed-Asia Travels Bengalisk Tiger - Foto: Swed-Asia Travels

Bandhavgarh nationalpark är en unik plats för tigerupplevelser - men här finns även Leopard, Spotted Deer, Sambar, Barking Deer, Blue bull, Indisk Gazell, Hyena, Schakal, Vildsvin, Björn samt flera arter apor. Faunan av reptiler inkluderar bland annat King Kobra, Krait, Viper och Pytonorm.

Förläng din resa med ett tillägg...

Vill du kanske förlänga din resa med en vistelse för bad och avkoppling i Kerala så hjälper vi dig med ett ”eget paket”. Kontakta oss för individuellt tillägg.

Avresedatum

21 januari 2020

Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse eller ring oss på 0152-18182, 08-345786

Resans program & pris

06 dagar landarrangemang i Indien. Pris 27.700:- inklusive flygbiljett. Se detaljerar program och vad som ingår

Resenärer berättar

Se vad resenärer berättar om sina upplevelser med Swed-Asia Travels

Bildgalleri

Se våra egna bilder från våra resor

Nyheter

Till nyhetsarkivet »