Resor till Asien..

Planerar du en resa till INDIEN, NEPAL, TIBET, BHUTAN, SRI LANKA eller SYDOSTASIEN - så ger vi dig som kund en personlig service! Med stor kunskap och lång erfarenhet skräddarsyr vi den resa du söker. Tillsammans formar vi det äventyr eller den drömresa du ser fram emot... "Dina önskemål kombinerat med vår mångåriga kunskap ger dig stora och unika upplevelser". Tveka inte att kontakta oss!

Sedan 25 år skräddarsyr vi unika resor..

med Swed-Asia Travels till Indien "Vår del av världen" - Swed-Asia Travels

Se aktuella gruppresor!

Utöver resmål i menyn bokar vi även reguljära flygbiljetter till destinationer över hela världen, utanför Europa. Ring 0152-181 82 eller kontakta oss här för personlig service!

Swed-Asia Travels som researrangör

Mångårigt arbete med "våra resmål" har gett oss unika kunskaper som vi delar med oss av till dig som resenär. Vi har valt att vara ”småskaliga & personliga” med inriktning på genuina möten och ansvarsfullt resande. En resa med Swed-Asia Travels blir alltid fylld av intryck, minnen och udda upplevelser. Möten med befolkning och upplevelser du tar med dig hem är svåra att i förväg beskriva då varje resa är en unik resa.

Tigersafari i egna jeepar och i små grupper

Vi skräddarsyr din tigersafari-resa i Indien till något unikt. I egna jeepar med tigerspårare / djungelguide blir din uplevelse exklusiv! Kontakta oss här

kaskelott1
img_1808---kopia
img_5391
img_1032
nepal12-6231
pict5035
img_4158-001
420
img_9174
img_1614
kerala-backwater1
img_1973-001

Vi skräddarsyr din resa

Unna dig en drömresa... gör din förfrågan och inled en dialog med oss om dina resplaner. Vi svarar med mejl eller ringer upp om du föredrar det.

Din resa börjar här... kontakta oss!

Ring oss på 0152-18182 eller 08-345 786

Resor till Asien med Swed-Asia Travels Besök oss i Strängnäs!

Våra gruppresor

På våra gruppresor har du svensk färdledare med stor erfarenhet och kompetens på resmålet. Våra resor är välorganiserade där du på kort tid upplever mer än du trodde var möjligt...

Se våra aktuella gruppresor

Kunder berättar

Se här vad resenärer berättar om Swed-Asia Travels resor

Bildgalleri

Här finner du vårt bildgalleri som smakprov på upplevelser vi erbjuder dig på resa med Swed-Asia Travels

Nyheter

Till nyhetsarkivet »