Resor till Asien..

Är ditt resmål INDIEN, NEPAL, BHUTAN, SRI LANKA eller "våra" delar av SYDOSTASIEN - så ger vi dig möjlighet till en genuin & annorlunda upplevelse! Med bred kunskap, lång erfarenhet och personlig service skräddarsyr vi den resa du söker. Tillsammans formar vi din resa till det äventyr eller den drömresa du söker... "Dina önskemål kombinerat med vår kunskap och lokala partners ger dig den optimala resan". Tveka inte att kontakta oss!

Med Swed-Asia Travels hjälp får du en personlig resa där du på ett nära sätt upplever historiens vingslag, möter en annorlunda kultur och ett folk i sin genuina vardag..

Vi skräddarsyr din unika resa

med Swed-Asia Travels till Indien "Vår del av världen" - Swed-Asia Travels

Se här våra aktuella gruppresor!

Utöver våra resmål här i menyn bokar vi reguljära flygbiljetter till destinationer över hela världen, utanför Europa. Ring eller kontakta oss här för personlig service!

Våra researrangemang

Mångårigt arbete i ”våra länder” har gett oss unika kunskaper som vi delar med oss av till dig som vår resenär. Vi har valt att vara ”småskaliga & personliga” med inriktning på genuina möten och ansvarsfullt resande. En resa med Swed-Asia Travels blir alltid full av intryck, minnen och udda upplevelser.

kaskelott1
img_1808---kopia
img_5391
img_1082
img_1032
nepal12-6231
pict5035
img_4158-001
420
img_9174
img_1614
kerala-backwater1

Vi skräddarsyr din resa

Unna dig en drömresa... gör din förfrågan och inled en dialog med oss om dina resplaner. Vi svarar med mejl eller ringer upp om du föredrar det.

Din resa börjar här... kontakta oss!

Ring oss på 0152-18182 eller 08-345 786

Resor till Asien med Swed-Asia Travels Besök oss i Strängnäs!

Våra gruppresor

På våra gruppresor har du svensk färdledare med stor erfarenhet och kompetens på resmålet. Våra resor är välorganiserade där du på kort tid upplever mer än du trodde var möjligt...

Se våra aktuella gruppresor

Kunder berättar

Se här vad resenärer berättar om Swed-Asia Travels resor

Bildgalleri

Här finner du vårt bildgalleri som smakprov på upplevelser vi erbjuder dig på resa med Swed-Asia Travels

Nyheter

Till nyhetsarkivet »