Anne & Claes-Urban i Indien

"Jag och min fru Anne hade bestämt oss hösten 2012 för att besöka min dotter Marielle som bor och jobbar i Indien, närmare bestämt i Bangalore, samt hennes man Micke och ville gärna se lite mer av landet när vi ändå var där. Ska erkännas att vi började med att försöka sy ihop en resa själva men det var inget för oss upptäckte vi. Så för att få en resa som passade tog vi kontakt med Swed-Asia Travels, Kjelle och Tina, som sydde ihop en perfekt resa för oss. I 21 dagar färdades vi med bil, flyg och båt från norra till södra Indien med en massa upplevesler och intryck och allt klaffade in i minsta detalj.
Indien visade sig vara mycket annorlunda och en fantastisk upplevelse och att då dessutom allt runt omkring fungerade så in i minsta detalj gjorde resan till ett minne för livet. Alla vackra platser, alla trevliga människor och all god mat gjorde resan väldigt speciell. Ett bestående intryck är tyvärr den utbredda fattigdomen och många har det svårt i Indien men tillväxten är hög och förhoppningsvis så kan det komma alla indier till del och inte enbart några få.
Att få hälsa på Marielle och Micke och uppleva hur deras vardag ser ut var naturligtvis enormt nyttigt och skönt för en förälder och det egentliga skälet till resan men den blev så mycket mer... Vi blev rika på upplevelser och minnen, en helt fantastisk resa."
Classe och Anne Boström

resa Indien Anne och Claes-Urban i Indien

Boka resa till Indien

Swed-Asia Travels skräddarsyr din individuella resa till Indien. Se våra resmål för idéer om din resa och kontakta oss för din reseplanering.

Nyheter

Till nyhetsarkivet »