Gruppresor till Indien, Nepal och Bhutan

Swed-Asia Travels gruppresor till Indien, Nepal och Bhutan är personliga och rika på upplevelser. Vi reser hållbart i små grupper och ofta med svensk färdledare. Med vår stora erfarenhet och breda kontaktnät tar vi dig gärna "utanför turiststråken". Med Swed-Asia Travels blir din resa en upplevelse för livet... "Välj" i menyn för aktuell gruppresa och kontakta oss för dialog eller bokning!

28 år i samma regi; tigersafari - kultur- & temaresor - upplevelser och äventyr

img_1807
15b
img_6257
dsc_0189
6030b84b-fa59-4085-ae6f-80b67b42bb5b
dsc_0063
bilder-fran-indien-november-2012-1511
img_03401
img_13861
420
img_1618-001
sariska-och-jaipur-okt-2014-2771

Vi reser hållbart i små grupper - du får upplevelser utöver det vanliga

Svensk färdledare och lokala expertguider medföljer på Swed-Asia Travels gruppresor. Samtliga gruppresor innehåller spontana stopp och genuina möten "utmed vägen".. På de safarivistelser vi anordnar ingår alla måltider och boende samt inträden, parkavgifter och tillstånd som erfordras. Bokar du t.ex en vandring i Himalaya med Swed-Asia Travels ingår alltid licensierad och försäkrad guide och bärare.

Som resenär får du översänt ett utförligt Dag för Dag program och löpande viktig och intressant information om resmålet liksom packlista och andra rekommendationer. Innan avresan inbjuder vi alltid till ett informationsmöte på "högkvarteret" i Strängnäs där vi tillsammans går igenom resan. Kontakta oss för Intresseanmälan eller bokning!

Rundresor med Swed-Asia Travels

Gruppresa till Indien Kjell & Tina på Swed-Asia Travels leder er fram i Indien, Bhutan och Nepal

Gruppresor till Indien, Nepal och Bhutan

För personlig service & information ring 0152-181 82. Börja din resa med att kontakta oss

Resa i liten grupp - Boka här

Här gör du en intresseanmälan till din resa med Swed-Asia Travels. Vi kontaktar dig individuellt för dialog innan din bokning fastställs.

Skräddarsydd resa

Med våra lokala guider, transporter och arrangemang med personlig service gör vi din resa unik. Kontakta oss för "din egen resa"

Reseinspiration

Se tips på korta och längre resor vi skräddarsyr

Kunder berättar

Ta del av våra resenärers kommentarer

Bildgalleri

Se vårt bildgalleri som reseinspiration

Nyheter

Till nyhetsarkivet »