Gruppresor till Indien, Nepal Bhutan & Sri Lanka

Swed-Asia Travels gruppresor till Indien, Nepal, Bhutan och Sri Lanka är personliga och rika på upplevelser. Med vår unika kunskap, små grupper med svensk färdledare och personlig service blir din resa en upplevelse för livet... "Välj" i menyn för aktuella gruppresor och kontakta oss för dialog eller bokning!

25 års erfarnehet av tiger- & wild lifesafari - kulturresor - upplevelser och äventyr ...

dsc_74611
15b
img_1807
orissa-januari-2012-1341
img_0299
img_6257
pict5045
landvagen-till-ladakh_khardungla
heliga-sadhus-kathamndu-nepal1
6030b84b-fa59-4085-ae6f-80b67b42bb5b
img_4480

Våra resor i små grupper ger dig unika möten och upplevelser utöver det vanliga

Svensk färdledare och lokala expertguider medföljer på Swed-Asia Travels gruppresor. Samtliga gruppresor innehåller spontana stopp och genuina möten "utmed vägen".. På de safarivistelser vi anordnar ingår alla måltider och boende samt inträden, parkavgifter och tillstånd som erfordras. Bokar du t.ex en vandring i Himalaya med Swed-Asia Travels ingår alltid licensierad och försäkrad guide och bärare.

Som resenär får du översänt ett utförligt Dag för Dag program och löpande viktig och intressant information om resmålet liksom packlista och andra rekommendationer. Innan avresan inbjuder vi alltid till ett informationsmöte på "högkvarteret" i Strängnäs där vi tillsammans går igenom resan. Kontakta oss för Intresseanmälan eller bokning!

Rundresor med Swed-Asia Travels

Gruppresa till Indien Kjell & Tina på Swed-Asia Travels leder er fram i Indien, Bhutan och Nepal

Resor till Indien, Nepal, Bhutan och Sri Lanka

För personlig service & information ring 0152-181 82 eller 08-345 786. Börja din resa med att kontakta oss

Resa i liten grupp - Boka här

Här gör du en intresseanmälan eller bokar din resa med Swed-Asia Travels

Coronasituationen

Svenska UD beslutar att från och med den 1 oktober 2021 häva den avrådan från icke nödvändiga resor till alla länder som infördes med anledning av covid-19-pandemin. Detta innebär att den pandemirelaterade avrådan från icke nödvändiga resor för samtliga länder gäller fram till och med 30 september 2021. I vissa länder och specifika områden/regioner råder ännu inreseförbud för utländska resenärer. Dessa beslut kan fortsätta att införas eller ändras med kort framförhållning. Några länder har fortsatt karantänbestämmelser. Ett stort ansvar vilar på resenären! Läs på om resmålet inför avfärd och följ de regler och rekommendationer som råder på plats. I många länder finns restriktioner som kan påverka en resa, som krav på munskydd och uppvisande av negativa PCR-tester eller vaccinationsintyg.

PRISRESERVATION: Vi ver ännu inte riktigt konsekvenserna av Covid pandemin... och arbetar just nu med uppdatering av samtliga priser på våra resor. Vi kontaktar personligen våra kunder som prelimnärboka plats på våra kommande gruppresor. Angivna AVRESEDATUM är ännu preliminära då vi i dagsläget inte har exakt uppgift om "flygläget" för 2022.

Skräddarsydd resa

Med våra lokala guider, transporter och arrangemang med personlig service gör vi din resa unik. Kontakta oss för "din egen resa"

Reseinspiration

Se tips på korta och längre resor vi skräddarsyr

Kunder berättar

Ta del av våra resenärers kommentarer

Bildgalleri

Se vårt eget bildgalleri

Nyheter

Till nyhetsarkivet »