Gruppresor till Indien, Nepal Bhutan & Sri Lanka

Swed-Asia Travels gruppresor till Indien, Nepal, Bhutan och Sri Lanka är personliga och rika på upplevelser. Med vår unika kunskap, små grupper med svensk färdledare och personlig service blir din resa en upplevelse för livet... "Välj" i menyn för aktuella gruppresor och kontakta oss för dialog eller bokning!

25 års erfarnehet av tiger- & wild lifesafari - kulturresor - upplevelser och äventyr ...

dsc_74611
15b
img_1807
orissa-januari-2012-1341
img_0299
img_6257
pict5045
landvagen-till-ladakh_khardungla
heliga-sadhus-kathamndu-nepal1
6030b84b-fa59-4085-ae6f-80b67b42bb5b
img_4480

Våra resor i små grupper ger dig unika möten och upplevelser utöver det vanliga

Svensk färdledare och lokala expertguider medföljer på Swed-Asia Travels gruppresor. Samtliga gruppresor innehåller spontana stopp och genuina möten "utmed vägen".. På de safarivistelser vi anordnar ingår alla måltider och boende samt inträden, parkavgifter och tillstånd som erfordras. Bokar du t.ex en vandring i Himalaya med Swed-Asia Travels ingår alltid licensierad och försäkrad guide och bärare.

Som resenär får du översänt ett utförligt Dag för Dag program och löpande viktig och intressant information om resmålet liksom packlista och andra rekommendationer. Innan avresan inbjuder vi alltid till ett informationsmöte på "högkvarteret" i Strängnäs där vi tillsammans går igenom resan. Kontakta oss för Intresseanmälan eller bokning!

Rundresor med Swed-Asia Travels

Gruppresa till Indien Kjell & Tina på Swed-Asia Travels leder er fram i Indien, Bhutan och Nepal

Resor till Indien, Nepal, Bhutan och Sri Lanka

För personlig service & information ring 0152-181 82 eller 08-345 786. Börja din resa med att kontakta oss

Resa i liten grupp - Boka här

Här gör du en intresseanmälan eller bokar din resa med Swed-Asia Travels

Coronasituationen

Släpp inte din resedröm! Vår målsättning är att kunna genomföra planerade gruppresor så snart det är möjligt... Anmäl dig gärna redan nu - du betalar i nuläget ingen anmälningsavgift och du avbokar kostnadsfritt. Se särskild information här.

PRISRESERVATION: Vi reserverar oss för angivna priser på planerade gruppresor på vår hemsida... Ingen vet idag konsekvenserna av coronapandemin gällande prisläget på flygbiljetter eller valutakurser. PRISER du ser på våra resor är baserade på valuta- och prisläget före coronakrisen och kan inte garanteras. Så snart reseläget är normaliserat kommer vi att uppdatera samtliga priser och personligen kontakta kunder som nu prelimnärbokar plats på våra kommande gruppresor. Angivna AVRESEDATUM är preliminära då vi i dagsläget inte har uppgift om "flygläget" framöver.

Skräddarsydd resa

Med våra lokala guider, transporter och arrangemang med personlig service gör vi din resa unik. Kontakta oss för "din egen resa"

Reseinspiration

Se tips på korta och längre resor vi skräddarsyr

Kunder berättar

Ta del av våra resenärers kommentarer

Bildgalleri

Se vårt eget bildgalleri

Nyheter

Till nyhetsarkivet »