Vi bokar din flygbiljett ...

Vi bokar gärna din flygbiljett, oavsett om du deltager på våra gruppresor eller vill resa på egen hand. Kanske passar dig en flygbiljett med startpaket eller en bra kombinationsbiljett med flera stopp..

Swed-Asia Travels bokar din flygbiljett till slutdestinationer över hela världen utanför Europa. Vår specialitet är långväga resmål liksom inrikesbiljetter inom Indien & Nepal.

Boka flygbiljett via Swed-Asia Travels

Vi ger dig personlig service, har en dialog och kan ge dig nya idéer... Priser på flygbiljetter är en dagsaktuell "färskvara" varför vi väljer att här inte annonsera ut några "uppskattade priser". Vi hjälper dig individuellt, med just dina aktuella resdatum och resmål. Tänk på att gällande reguljära flygbiljetter lönar det sig oftast att boka i god tid för att få det bästa priset.

Tips vid bokning av långdistansbiljetter

För att få ett mervärde på en resa till Australien/Nya Zeeland, tänk på möjligheten till stopp i t.ex Asien. Ofta tillkommer endast ett ”blygsamt tillägg” för detta.

Med flygbolaget Ethiopian Airlines kan du kombinera två världsdelar i en flygbiljett, besök Etiopien och Indien i en och samma resa.

Swed-Asia Travels kan boka din flygbiljett TILL en destination i Asien, och ge dig HEMRESA från en annan destination eller ett annat land. Hör med oss för exempel eller en bra lösning på din resa.

Fri rådgivning vid bokning av långdistansbiljetter eller paketarrangemang.

Boka gärna in ett personligt besök hos oss i Strängnäs för bästa konsultation inför en långväga resa.

Swed-Asia Travels säljer inte charterresor eller flygbiljetter inom europa.

Kontakta oss

Vill du göra en förfrågan om flygbiljett eller egen resa?

Kontakta Swed-Asia Travels här

Ring oss gärna på 0152-181 82

Reseinspiration

Se tips på korta och längre resor vi skräddarsyr

Nyheter

Till nyhetsarkivet »