Vi bokar din flygbiljett ...

Vi bokar gärna din flygbiljett, oavsett om du deltager på våra gruppresor eller vill resa på egen hand. Kanske passar dig en flygbiljett med startpaket eller en bra kombinationsbiljett med flera stopp..

Swed-Asia Travels bokar din flygbiljett till slutdestinationer över hela världen utanför Europa. Vår specialitet är långväga resmål liksom inrikesbiljetter inom Indien & Nepal.

Viktig information till dig som ska boka flygbiljett via Swed-Asia Travels

Priser på flygbiljetter är en dagsaktuell "färskvara" varför vi väljer att här inte annonsera ut några "uppskattade priser". Vi hjälper dig individuellt, med just dina aktuella resdatum och resmål. Tänk på att gällande reguljära flygbiljetter lönar det sig oftast att boka i mycket god tid för att få det bästa priset.

Tips vid bokning av långdistansbiljetter

För att få ett ”mervärde” på en resa inom Asien/Australien, tänk på möjligheten till stopp där du mellanlandar. Ofta tillkommer endast ett ”blygsamt tillägg” för detta.

Till flera destinationer rekommenderar vi att flyga med Hong Kongs flygbolag Cathay Pacific, och då ha möjlighet till ett stopp i Hong Kong. Du kan t.ex kombinera Vietnams ”lugn” med storstaden Hong Kong – och på så sätt få två länder i en flygbiljett.

Med flygbolaget Ethiopian Airlines kan du kombinera två världsdelar i en flygbiljett, besök Etiopien och Indien i en och samma resa.

Swed-Asia Travels kan boka din flygbiljett TILL en destination i Asien, och ge dig HEMRESA från en annan destination eller ett annat land. Hör med oss för exempel eller en bra lösning på din resa.

Fri rådgivning vid bokning av långdistansbiljetter eller paketarrangemang.

Boka gärna in ett personligt besök hos oss i Strängnäs för bästa konsultation inför en långväga resa.

Swed-Asia Travels säljer inte charterresor eller lågprisflyg inom europa.

Kontakta oss

Vill du göra en förfrågan om flygbiljett eller egen resa?

Kontakta Swed-Asia Travels

Ring oss gärna på 0152-181 82 eller 08-345 786

Reseinspiration

Se tips på korta och längre resor vi skräddarsyr

Nyheter

Till nyhetsarkivet »