Återresa som adopterad från Indien

Hej!
Jag är en adopterad kvinna på snart 50 år. Jag vill tacka Swed-Asia Travels ödmjukast för all hjälp och personlig service som jag och även min familj fått genom åren i mitt sökande efter min biologiska familj i Indien.
Första resan ihop med hela min familj gjordes 2019. Att vara påhittig för att nå mina mål förenklade min resa att få ett resultat. Tack för ett fantastiskt samarbete med bröllopet och alla kontakter för att genomföra det. Tack för safariturerna och hotellbokningarna. Ankomsten till Goa blev lite tokigt men det löste Swed-Asia på ett mycket skickligt och proffsigt sätt. Swed-Asia Travels tog hänsyn till barnens åldrar när barnen var med, och att det var första gången för min familj att åka till Indien. Upphämtning på alla platser har gått mycket smidigt. Alla har varit på plats och gett en mycket bra service.

Jag valde Swed-Asia Travels vid alla mina tre återresor till Indien eftersom de är 200 procent pålitliga och professionella i sitt bemötande som resenär och medmänniska då detta inte var någon turistresa från min sida egentligen. Men samtidigt spännande att utforska landet. Kloka i sitt bemötande med mina önskemål.

En ”återresa som adopterad ”är så mycket mer än en vanlig resa. Det finns mycket tankar och känslor kring en återresa och dessa känslor har Swed-Asia bemött exemplariskt. De har inte bara varit en vanlig resebyrå som jag har bokat en resa ifrån. Nej långt därifrån.

Vid mina två senaste återresor som jag gjorde själv utan min familj har gått superbra. Mycket flexibla människor som Swed-Asia har satt in för att hjälpa mig som chaufförer och guider. Alla upphämtningar på olika platser har flutit på fint. Extra kul när jag fick samma chaufför flera gånger. Allt var mycket professionellt gjort. Ingen som dömde mig för att jag reste som ensam kvinna eller hade med mig min vita make och familj. Min tacksamhet är mycket stor och går inte att beskriva med ord.

Jag vill säga ett stort TACK från hela mitt hjärta. Även tacka från min Indiska (återfunna) familj som har letat efter mig under alla år.

Är du adopterad från Indien?

Beroende av information i dina egna dokument har team Swed-Asia Travels varierande möjlighet att uppfylla dina önskemål.. Vi arbetar inte med att söka dina biologiska familjemedlemmar, men gör vårt bästa för att du skall få besöka det barnhem du bott på eller område du föddes i. Att besöka ett barnhem i Indien kräver tillstånd, byråkrati och tålamod... ett arbete vi kan hjälpa dig med!

Vi skräddarsyr!

Beskriv din rese-idé och vi hjälper dig att förverkliga din dröm! Ring oss gärna på 0152-18182

Nyheter

Till nyhetsarkivet »