På motorcykel till Kalimpong i Indiska Himalaya

Bagdogra - Jaigaon - Kalimpong - Siliguri - Bhadrapur (Nepals gräns) på Motorcykel, hösten 2019!

Vi har hur många tack som helst till Tina & Kjell som har hjälpt oss med att få ihop resan. Alla dessa fantastiska människor som dom har över hela Indien/Nepal, som stöttar när vi behöver. Efter alla dessa år som Tina & Kjell har drivit Swed-Asia Travels så har dom hur många goda råd som helst... Jag visste vilka platser jag ville komma till och vips fick jag alla biljetterna serverade, och en perfekt fungerande resplan för mig och grabben – på motorcykel i norra västbengalen!

Med åren har denna resebyrå även blivit en ideell organisation, med satsningar som byskolan Kjell Borneland Academy i Jaigaon vi nu har varit på, för barn som annars inte kan få gå i skolan.
Sån ska en resebyrå vara. TACK SÅ INNI HELLVETE MÔCKE KJELL & TINA!

Kent & sonen John Alex i Himalaya

Vi skräddarsyr din resa

Kontakta Swed-Asia Travels med dina önskemål!

Kent kontaktade oss med önskemål om en minnesvärd resa tillsammans med sin son - på motorcykel i indska Himalaya... På Swed-Asia Travels knöt vi ihop resan, och tillsammans med våra lokala partners i Indien och i Nepal gav detta en upplevelse Kent aldrig vågat drömma om. Allt lyckades till 100% och våra resenärers glädje är vår lycka!

Nyheter

Till nyhetsarkivet »