Resa till norra Indien

Resor till norra Indiens pärlor som Amritsar, Dharamsala, Rishikesh och Ladakh ger dig ett panorama av blommande dalar, gröna bergssluttningar, höga snötäckta berg och upplevelser av andlighet... Här finner vi även Jim Corbett nationalpark där Bengalisk Tiger härskar... Gör en reseförfrågan!

Besök tibetanernas fristad i Indien

Swed-Asia Travels skräddarsyr din resa med t.ex start från Delhi med tåg till bergsstationen Shimla (2200 meter höjd) varifrån våra jeepar tar dig vidare genom den vackra Kullu-Manalidalen fram till de buddhistiska platserna Dharamshala och Manali. Är ditt resmål den spektakulära staden Leh "lilla Tibet" i Ladakh så fortsätter du på slingrande väg över höga berg och passerar bland annat Rotang Passet (5500 meter).

p10700451
p10605851
p10605401
p10606321
p1060671-0011
p10609051

Manali - Leh Highway med bil eller mc

Ta hjälp av oss för en oförglömlig och äventyrlig resa på en av världens högst belägna bilvägar: ”Manali – Leh Highway” i indiska Himalaya. Den 490 mil långa vägen hålls öppen (fri från snö) juni-september varje år, och tar dig fram över flertalet höga pass som t.ex Rohtang 3980 m, Sarchu 4290 m och där det högsta passet utmed vägen är Tanglang La på 5328 m innan du når staden Leh i Ladakh. Vi skräddarsyr din resa med bil, chaufför, övernattningar, klosterbesök och nödvändiga tillstånd. Du kan göra resan över Himalaya i bil eller på MC.

Punjab

Namnet Punjab kan även översättas till “landet med fem floder” men kallas allmänt för indiens kornbod eftersom delstaten är bördig med goda åkermarker. Merparten av befolkningen är Sikher (ordet sikh betyder lärjunge på punjabi), dess andlige ledare är Guru Nanak Dev som 1499 grundade sikhismen. I staden Amritsar nära gränsen till Pakistan finns Sikhernas heliga ”Gyllene Tempel”, som är ett ”måste” för en besökare i området.

Andliga resor till Indien

Staden Rishikesh är belägen på flodbanken till den heliga floden Ganges. Platsen är vald för dig som vill gör en "inre resa", bo på Ashram och/eller praktisera yoga & Meditation (både som nybörjare och mer erfaren). Kontakta oss för individuellt reseförslag!

resor till indien Corbett Nationalpark - Fotograf: Swed-Asia Travels

Corbett nationalpark har ett världsrykte och är den äldsta nationalparken i Indien. Nationalparken är en av spjutspetsarna för Swed-Asia Travels ”wild life resenärer" med fokusering på tiger, elefant, leopard, läppbjörn och kragbjörn. Här finns även ett mycket rikt fågelliv.

Resa till Indien

Swed-Asia Travels skräddarsyr din egen rundresa i Indien. Kontakta oss med dina önskemål för dialog kring dina resplaner.

Ring oss på 0152-181 82

Gruppresa till Indien

Se här våra gruppresor till Indien

Kunder berättar

Se vad resenärer berättar om Swed-Asia Travels resor.

Nyheter

Till nyhetsarkivet »