Drömresa med Yoga

Vår Indienresa var en dröm som gick i upplevelse!
Som yogalärare har jag, Katharina, längtat länge efter att besöka yogans hemland. Resan blev precis så fin som vi önskat och gav mersmak, vi planerar redan vårt nästa besök.

Yogaresa i Indien Martin & Katharina Tufvesson i Kerala

Allt flöt helt perfekt, resa, transfer, hotell och guider. Vi startade med en underbar vecka på ett resort en mil från Kovalam. Där njöt vi av bad, yoga, meditation, massage och fantastisk mat. Därefter gick resan vidare till Alleppey för två dygn på husbåt längs floderna, Back Waters, en magisk tur. Vi avslutade med några dagar i Cochin där vi bla upplevde en intressant och underhållande guidad sightseeingtur. Staden bjöd även på yoga, shopping, härliga restauranger och färgrikt gatuliv.

Tusen tack Swed-Asia Travels för ett helt suveränt upplägg och arrangemang.

Katharina & Martin Tufvesson, Januari 2014

Yoga i Indien

Gör din egen yogaresa till Indien! Är du ett sällskap, en förening, vänner eller par... så skräddarsyr vi din resa och kombinerar gärna din "temaresa" med inslag av kultur och intressanta möten.

Gör din Intresseanmälan här

Nyheter

  • 2023-01-04
    Nya regler för att besöka Bhutan...
    Bhutan öppnade återigen sina gränser i september 2022... men nu med nya regler och höjda avgifter....
  • 2022-02-07
    Tigerns år 2022...
    Med start den 2 februari 2022 inleddes Tigerns år i den kinesiska kalendern och från flera håll drivs kampanjer till stöd för tigerns bevarande i vilt tillstånd....
Till nyhetsarkivet »