Tibet - en resa landvägen på 5000 m höjd..

Den kvalité som Swed-Asia uppvisat är värd att sprida...
Monica och jag är vana resenärer och vi har varit i många hörn av vår vida vidunderliga värld.  Många hörn återstår…
Dom flesta resor brukar vi företa på egen hand för att undvika att vara bundna till ressällskapets ramverk och villkor.  Vår resa med Swed-Asia var ett undantag i detta fall. Den kvalité som Swed-Asia har uppvisat som researrangör för oss är definitiv värd att sprida till andra ressugna äventyrare.
Vår resgrupp till Tibet var bara 5 personer stark så det tog ju minimal tid att lära känna varandra och komma igång med gruppdynamiken. Reseledarna vi hade var grymt pålästa och ytterst måna om oss resenärers välbefinnande.  Dom var tillgängliga 24 tim om dygnet om så skulle behövas.
Vi hade gått om oförutsägbara situationer som ideligen dök upp och ändrade planerna. Sådana händelser är ju del av äventyret och våra reseledare var aldrig tveksamma till de alternativ som stod till buds. Här fanns stor flexibilitet och mycket skratt. Är man villig att utstå de strapatser som höjder på 5 000 möh ger mot att man i gengäld får uppleva världens högsta bergskedjor, unika landskap, annorlunda djur, vänliga människor,  mystiska människor, och mytomspunna miljöer i buddhismen och hinduismens tecken, så är man inne för en resa man aldrig kommer att glömma.
Vi hade en helt superb upplevelse och kommer att vilja åka igen för att se mer. Särskilt tack till Tina, Gyan och Kjell för allt.
Hälsningar Bertil & Monica Sjösvärd

resor till tibet Bertil & Monica i Tibet

Boka resa till Tibet

Lockas du av en resa till Tibet? Kontakta Swed-Asia Travels för idéer och information. Se här våra resmål i Tibet

Nyheter

Till nyhetsarkivet »