Vi arrangerar din resa;

  • Det lilla företaget som ger dig stora upplevelser
  • Reser i små grupper med svensk färdledare
  • Skräddarsyr resor för dig och ditt sällskap
  • Ser till naturens, djurens- liksom lokalbefolkningens bästa
  • Ger dig personlig service och rådgivning
  • Erbjuder individuella informationsmöten inför din resa
  • Har mångårig erfarenhet av våra resmål

Vi värdesätter dig som enskild kund - ger dig trevligt bemötande och personlig service. Kontakta oss här eller på telefon: 0152-18182, 0152-18183, 08-345 786.

Resor med personlig service ...

Vi på Swed-Asia Travels ser individuellt på varje resenär oavsett om du reser i grupp eller har eget arrangemang. Vi erbjuder unika koncept där vi skräddarsyr din egen resa till Indien, Nepal, Bhutan, Tibet, Vietnam, Laos och Kambodja.
Swed-Asia Travels arrangerar gruppresor med högst 12 personer i varje grupp och med svensk färdledare till Indien, Nepal, Bhutan och Sri Lanka.
Därutöver bokar vi reguljära flygbiljetter över hela världen, utanför Europa!

Swed-Asia Travels grundades 1996 av Tina Höijer och Kjell Borneland vilka båda är delägare och arbetar i företaget. Vår erfarenhet och kunskap om de länder vi arbetar med ger dig unika upplevelser.

Swed-Asia Travels utnämndes 2009 av svenska Ekoturismföreningen som en av fyra svenska researrangörer som arbetar för den indiska tigerns framtid och dess överlevnad.

Swed-Asia Travels tar avstånd från "attraktioner" med vilda djur i fångenskap för underhållningssyfte som apshower, elefantridning i kommersiellt syfte och tigerparker liknande "tigertemplet i Thailand".

Resor & upplevelser du minns...

Våra kunder ser sig mer som resenärer och besökare på resan än "turister"... Våra gruppresor ger dig upplevelser du inte trodde var möjliga och visar dig det genuina av landet. Tveka inte att kontakta oss!

Du som adopterad från Indien och vill besöka ditt barnhem... Kontakta oss för skräddarsydd resa! Eller söker ditt företag eller din organisation en annorlunda och utvecklande branschresa... Vi har möjligheterna för dig!

Kjell Borneland

Kjell är född 1942 och har näst intill 50 års erfarenhet av resor över hela Indien och 30 år av resor i Nepal. Kjells unika erfarenhet tar dig fram i okända områden och bort från "turistfällor"... Med sin oslagbara kunskap, berättarförmåga samt breda kontaktnät ger Kjell som färdledare våra resenärer oförglömliga upplevelser.

Skräddarsyr resor till Indien och Nepal Kjell Borneland

Kjell har varit ledare för fyra ambulansexpeditioner som gått landvägen från Sverige (Strängnäs) till Nepal, Indien och Nordafrika med Swed-Asia Travels som initiativtagare. I gränstrakten mellan Indien och Bhutan ligger ”Kjell Borneland Academy”, en byskola som sedan 2009 är Kjells senaste donationsprojekt.

Tina Höijer

Resor till Indien Nepal Bhutan Tina Höijer

Tina Höijer är född 1961 och utforskade tidigt Sydostasien. Tina skräddarsyr din resa till Vietnam, Laos och Kambodja men även till Indien, Nepal, Tibet och Bhutan.
Tina är koordinator för de fadder- volontär- och donationsprojekt Swed-Asia Travels är engagerade i.

Med 30 års erfarenhet av resor i Asien är det Tina som skräddarsyr din resa där buddhismen och etniska minoritetsgrupper gärna ingår som specialitet. Med stort intresse för Himalayas höga berg, etniska folkgrupper, den tibetanska buddhismen liksom tibetanernas situation möter du ofta Tina på våra gruppresor i Tibet och Bhutan.

Boka en gruppresa

Här finner du våra aktuella gruppresor

Boka en resa

Vi reser i små grupper - ger dig trevligt och personligt bemötande. Med personlig rådgivning skräddarsyr vi din individuella resa.

Din resa börjar här... Kontakta oss!

Resor till Indien, Bhutan, Nepal med Swed-Asia Travels Besök oss i Strängnäs!

Boka tid för möte med oss: 0152-181 82, 08-345 786

Kunder berättar

Se här vad resenärer berättar om Swed-Asia Travels resor

Några artiklar om oss..

Resemagasin 2013

Flygbiljetter

Låter du oss boka din flygbiljett får du personlig service ... kontakta oss här för individuell hantering.

Ge bort en gåva..

Istället för att köpa en present vid en uppvaktning.. Ge bort en gåva till en byskola i Indien. Kontakta oss här för detaljer. Från oss erhåller du ditt "gåvobrev" i pdf. fil per mejl.
Du kan t.ex medverka till att bygga och installera fler toaletter på skolan, då elevantalet ökar..

Volontärresa till Indien Stöd byskola i Indien

Bildgalleri

Besök vårt bildgalleri och få en uppfattning om våra resmål

Nyheter

Till nyhetsarkivet »