Vi skräddarsyr din resa;

 • Vi är det lilla företaget som ger dig stora upplevelser
 • Vi reser hållbart i små grupper
 • Ger dig genuina möten utanför turiststråken
 • Skräddarsyr resor för dig och ditt sällskap
 • Ser till naturens, djurens- liksom lokalbefolkningens bästa
 • Ger dig personlig service och rådgivning
 • Erbjuder individuella informationsmöten inför din resa
 • Med Swed-Asia Travels som researrangör har du en fysisk resebyrå att vända dig till
 • Vi har mångårig egen erfarenhet av de länder och resmål vi arbetar med

Resespecialisten på Indien, Nepal och Bhutan med 28 år i samma regi!

Mycket av det du upplever på resa med Swed-Asia Travels, som t.ex unika och personliga möten med lokalbefolkningen i byar utmed resvägen går inte att beskriva i våra reseprogram. Varje dag genererar i upplevelser som "gör resan", inte slutmålet i sig - Spontana möten i byar, på skolor och bland lokalbefolkning blir de stora höjdpunkterna våra resenärer ofta minns. Känslan att i verkligheten se en vild tiger går inte heller att beskriva i förväg. Vi ser fram emot att ge just dig den unika möjligheten. Vår erfarenhet och kontaktnät på destinationen gör din upplevelse unik...

Rundresor med personlig service ...

Vi värdesätter dig som vår kund och av oss får du ett trevligt bemötande och personlig service. Kontakta oss här eller på telefon: 0152-181 82. Boka gärna in ett personligt besök hos oss i Strängnäs.

Vi på Swed-Asia Travels ser individuellt på varje resenär oavsett om du reser i grupp eller har eget arrangemang. Vi skräddarsyr din egen rundresa till Indien, Nepal, Bhutan, Tibet, Sri Lanka, Vietnam, Laos, Kambodja eller Nya Zeeland.
Swed-Asia Travels arrangerar gruppresor med 6-10 personer i varje grupp och ofta med svensk färdledare till Indien, Nepal, Bhutan och Sri Lanka.
Därutöver bokar vi reguljära flygbiljetter över hela världen, utanför Europa!

Swed-Asia Travels grundades 1996 av Tina Höijer och Kjell Borneland vilka båda än idag är delägare och arbetar i företaget. Vår erfarenhet och kunskap om de länder vi arbetar med ger dig unika upplevelser.

Swed-Asia Travels utnämndes 2009 av svenska Ekoturismföreningen som en av fyra svenska researrangörer som arbetar för den indiska tigerns framtid och dess överlevnad.

Swed-Asia Travels tar avstånd från all form av "attraktioner" med vilda djur i fångenskap för underhållningssyfte eller elefantridning i kommersiellt syfte.

Resor med special-tema..

"Endast fantasin sätter gränser"... Våra resor ger dig upplevelser du kanske inte trodde var möjliga. Tveka inte att kontakta Swed-Asia Travels om du går och bär på en resedröm...

 • Du som adopterad från Indien och vill besöka ditt barnhem... Kontakta oss för en skräddarsydd resa
 • Söker ditt företag, team eller organisation en annorlunda och utvecklande branschresa... Vi har möjligheterna för dig
 • Vill du göra en temaresa eller inköpsresa med inriktning på textilier eller annat hantverk i ett komplicerat land som Indien... Vi visar dig vägen

Kjell Borneland

Kjell är född 1942 och har 50 års erfarenhet av resor över hela Indien och 30 år av vistelser i Nepal. Kjells unika erfarenhet tar dig fram i okända områden och bort från "turistfällor"... Med sin oslagbara kunskap, berättarförmåga samt breda kontaktnät ger Kjell som färdledare våra resenärer oförglömliga upplevelser.

Skräddarsyr resor till Indien och Nepal Kjell Borneland i Nepal

Kjell har varit ledare för fyra ambulansexpeditioner som gått landvägen från Sverige (Strängnäs) till Nepal, Indien och Nordafrika med Swed-Asia Travels som initiativtagare. I gränstrakten mellan Indien och Bhutan ligger ”Kjell Borneland Academy”, en byskola som sedan 2007 är Swed-Asia Travels välgörenhetsprojekt.

Tina Höijer

Resor till Indien Nepal Bhutan Tina Höijer i Tibet

Tina Höijer är född 1961 och utforskade tidigt Sydostasien. Tina skräddarsyr din resa till Vietnam, Laos och Kambodja men finns även med som färdledare i Indien, Nepal, Tibet och Bhutan.
Tina är koordinator för de fadder- volontär- och skolprojekt Swed-Asia Travels är engagerade i.

Med 30 års erfarenhet av resor i Asien är det Tina som skräddarsyr din resa där buddhismen och etniska minoritetsgrupper gärna ingår som specialitet. Med stort intresse för Himalayas höga berg, etniska folkgrupper, den tibetanska buddhismen liksom tibetanernas situation möter du ofta Tina på våra gruppresor i Tibet och Bhutan.

Boka en gruppresa

Här finner du våra aktuella gruppresor

Boka en resa

Vi reser i små grupper - har stor erfarenhet och ger dig ett personligt bemötande. Med individuell rådgivning skräddarsyr vi din individuella resa.

Din resa börjar här... Kontakta oss!

Resor till Indien, Bhutan, Nepal med Swed-Asia Travels Besök oss i Strängnäs!

Boka tid för möte med oss: 0152-181 82

Resenärer berättar

Se här vad resenärer berättar om Swed-Asia Travels resor

Vårt bildgalleri

Se vårt bildgalleri som reseinspiration

Några artiklar om oss..

Resemagasin 2013

Flygbiljetter

Låter du oss boka din flygbiljett får du personlig service ... kontakta oss här för individuell hantering.

Ge bort en gåva..

Istället för att köpa en present vid en uppvaktning.. Ge bort en gåva till förmån för elever på vår fadderskola i Indien. Kontakta oss här för detaljer. Från oss erhåller du ditt "gåvobrev" i pdf. fil per mejl.

Volontärresa till Indien Stöd byskola i Indien

Bildgalleri

Besök vårt bildgalleri och få en uppfattning om våra resmål

Nyheter

Till nyhetsarkivet »