Anna återvänder till sina rötter i Indien..

Vi är familjen Grahn som har varit på en spännande resa till Indien. Två vuxna och två barn 9 och 10 år vid tillfället. Syfte att söka Annas rötter i Mumbai. (not: Anna adopterades till Sverige från ett barnhem i Mumbai, ett barnhem hon nu återvänder till med sin make och två egna barn).

"Min resa började i samband med att mina barn ställde återkommande frågor när de var mindre, som jag inte kunde ge svar på. Allteftersom väcktes tanken om en återresa men detta då när barnen blev större var tanken. Av olika händelser blev resan av mycket tidigare. Vi fick möjlighet till bra kontakter och bra stöd kring det hela. Ett fantastiskt stöd av Kjell och Tina på Swed-Asia Travels och deras kontakter i Indien. "Fjärilsbesök" som satt på min hand först och sen barnens händer. Det finns olika myter om detta om man vill tro på det. Finbesök hela dagen fick vi av samma fjäril i vårt uterum i samband med att tankar om en återresa blev till handling i mitt huvud."

Läs "Annas egen reseberättelse"

bild2
bild5
bild9
bild111
bild13
bild14
bild16
bild23

Adopterad från Indien?

Beroende av information i dina egna dokument har team Swed-Asia Travels varierande möjlighet att uppfylla dina önskemål.. Vi arbetar inte med att söka dina biologiska familjemedlemmar, men gör vårt bästa för att du skall få besöka det barnhem du bott på eller område du föddes i. Att besöka ett barnhem i Indien kräver tillstånd, byråkrati och tålamod... ett arbete vi kan hjälpa dig med!

Vi skräddarsyr!

Kontakta oss här! Beskriv din rese-idé och vi hjälper dig att förverkliga din dröm! Ring oss gärna på 0152-18182

Nyheter

Till nyhetsarkivet »