Premiärminister Narendra Modi omvald i Indien

Premiärminister Modi omvald - Bild BBC News

2019-05-23

Indiens premiärminister Narendra Modi med sitt parti Bharatiya Janata Party (BJP) sitter kvar i ytterligare en mandatperiod.

Efter att 600 miljoner indier gått till val i vad som kallas "världens största politiska val" tog det hindunationalistiska partiet Bharatiya Janata Party (BJP) hem segern. Den populära premiärminister Narendra Modi sitter kvar i ytterligare fem år.

Premiärminister Modi ses av sina anhängare som en "man av folket" och den som kommer att leda landet till att bli "det nya Indien". Att bekämpa korruption, bygga fler toaletter (ca en halv miljard indier saknar tillgång till toalett) och lyfta landets ekonomi är några av Mr Modis "mantran".

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss på Swed-Asia Travels. Kanske höra mer om våra gruppresor eller planera en resa vi skräddarsyr för dig och ditt sällskap.. "börja din resa här" Klicka här eller ring 0152-181 82

Gruppresor till Indien Safariresa med Swed-Asia Travels

Våra gruppresor

Här finner du våra gruppresor där svensk färdledare samt lokala guider alltid är redo att ge Dig det bästa...

Följ oss på Facebook för fler nyheter

Nyheter

  • 2023-01-04
    Nya regler för att besöka Bhutan...
    Bhutan öppnade återigen sina gränser i september 2022... men nu med nya regler och höjda avgifter....
  • 2022-02-07
    Tigerns år 2022...
    Med start den 2 februari 2022 inleddes Tigerns år i den kinesiska kalendern och från flera håll drivs kampanjer till stöd för tigerns bevarande i vilt tillstånd....
Till nyhetsarkivet »